הייתכן

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

15/02/2012 | 20:59 | מאת: אלונית

עקב כאבי עיניים (בלתי מוסברים) והרדמות לשון (חלקה השמאלי) ואח"כ מן תחושת כבדות ברגל ויד שמאל נשלחתי לבצע בדיקת mri ,את הבדיקה ביצעתי תוך 10 ימים מיום הרדמות הלשון( התפנה בדיוק תור ב mri) ולמעשה תוך שלושה שבועות מאז החלו הכאבים בעיניים. הmri מח יצא תקין .יש לי מספר שאלות: 1. האם יתכן ועשיתי את הבדיקה מוקדם מידי ? 2 .גילי הוא 43 -אני מפחדת מהסוג הראשוני פרוגרסיבי-והבנתי כי הוא בד"כ נצפה בmri עמוד שדרה ולעיתים לא נראה ב mri מח.האם תתכן הרדמות בלשון וכאבי עיניים בעקבות טרשת שלא יראה בmri מח? כלומר, האם יתכנו כל התחושות שמעל עמוד שדרה שלא יראו בmri מח היות ומדובר בטרשת הראשונית המתקדמת?

סביר להניח שאין מדובר בטרשת. על מנת להמליץ על הדמיה של חוט השידרה הגבי צריכים להיות ממצאים ספציפיים בבדיקה נוירולוןגית. תרגישי טוב

מנהל פורום טרשת נפוצה