במידה ולא טרשת נפוצה....

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

04/06/2021 | 22:04 | מאת: דורית

בת 34, אשפוז עקב דלקת בעצב הראיה, טופלתי בסטרואידים. Ct ראש תקין. נלקחו בדיקות דם ונקור מותני. Ocb חיובי, יצא 8 תאים. שאר בדיקות הדם והניקור תקינים.mri מוח עיניים תקין. כעת נשלחתי לmri גב ועמוד שדרה אם לא טרשת אז מה יכול להיות?

האבחנה המבדלת כוללת מחלות דלקתיות אחרות , כגון NMO MOGAD מחלות סיסטמיות שפוגעות בנ"צ מרכזית חסקים תזונתיים ועוד ועוד. מומלץ לכן להוועץ במומחה טרשת שיודע לברר את האבחנה המדוייקת ולשקול האם צריך טיפול

מנהל פורום טרשת נפוצה