תחושות של לחיצות בגוף ולחץ בקדמת הראש

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

12/05/2021 | 04:31 | מאת: ערן

בן 34 , מאובחן דלקת מפרקים ספונדילוארתרופית מטופל כרגע בתרופה ביולוגית קוסנטיקס, סטרואידים ואופיואידים לפי צורך. כרגע כבר חודשיים-שלושה שישנה אצלי תופעה חדשה שקשה להסביר, התקפים של בערך פעם בשבוע(התקף יכול להיות יומיים-3) שיש לי כאבים\לחיצות , ממש מתוך עומק האיברים, בכמה אזורים במקביל: 1בשני צידי הראש באיזור שבין הגבות לשיער תחושת לחץ ומועקה. 2-בעיקר לאורך כל יד שמאל ופחות בימין- בהמון המון איזורים משתנים, גם כן תחושות של פקקים\לחיצות באזור הכתף, מעל עצמות הבריח,לאורך השרירים והעצמות ביד והרבה לחיצות באצבעות הידיים. 3-בשכיחות ובעוצמה פחותה יותר, גם בכפות רגליים ,אזור השוקיים -גם כן תחושות שכאילו לוחצים לי בתוך הורידים . 4-בהתקף נוצר סוג של חולשה\אי נוחות בהפעלת האיבר הכאוב . בכפות רגלים ישנן לחיצות שמגיעות מכיוון התחתון של כף הרגל ממש. 5-לא יודע אם קשור-אבל במשך החודשיים האלה ישנם רוב הזמן כאבים \לחצים בתוך הפה בכמה אזורים של שיניים,כולל רגישות של אוויר בעיקר קר,שנכנס לפה. 6-שמתי לב בהחלט שעישון בזמן התקף\או לפני שהוא מתחיל , מגביר את תחושת הלחיצות\פקקים (להערכתי בזמן ביצוע השאיפות מהסיגריות\קנאביס). 7- שמתי לב שאוקסיקוד פחות עוזר בהפחתת החוסר נוחות\כאב של הסימפטומים האלה . אני ממש מפחד, כי רק עכשיו ראיתי באינטרנט שזה מזכיר תופעות של טרשת נפוצה. אשמח לעזרה תודה רבה

קראתי בעיון את התלונות והן לא סוגסטיביות לטרשת למען הסדר הטוב מומלץ לגשת לבדיקה נוירולוגית

מנהל פורום טרשת נפוצה