טרשת נפוצה- כאבים והבחנה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

07/04/2021 | 14:44 | מאת: ל פ

שלום רב, לפני חודש וחצי הגעתי לבית חולים עם כאב חזק בעין וטשטוש ראיה, לאחר אשפוז בן 7 ימים במחלקת נוירולוגיה, יצאתי מבית החולים ללא הבחנה חד משמעית. אל עם סבירות גבוה לטרשת נפוצה. במהלך האשפוז עשיתי בדיקת mri, בה התגלו כ 10 מוקדים היפראינטנסים קטנים. בבדיקת lp נמצא oligoclonal bands igg- blood שלילי, ו oligoclonal bands igg csf נמצא חיובי. האם לפי בדיקת הlp נמצאה עדות לטרשת נפוצה? מזה מספר שנים אני סובלת מכאבים וחולשה בשכם שמקרינים לכל היד כולל בערה ועיקצוצים . בנוסף מאז האשפוז יש לי כאב, חולשה ובערה ברגל שמאל, ומידי פעם עיוותים/מאין קפיצות בלחי.

ישנו חשד לטרשת אולם על מנת להתיחס במלו הרצינות והדיוק יש לראות את הבדיקות בעיניים ולבדוק את המטופל . ישנה עדיפות לטיפול במרכז טרשת לרוב התלונות ישנו מענה טוב רפואי שידון בביקורת במרפאה בריאות שלמה

12/04/2021 | 02:04 | מאת: ל.פ

תודה רבה על המענה.

מנהל פורום טרשת נפוצה