נרופתיה בלתי נסבלת שמחריפה מיום ליום

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

17/03/2021 | 22:31 | מאת: שיר

לפני 5שנים החל נימול בידים ,היה פיזיו זריקות קורטיזוון ואחרי הכל הומלץ ניתוח כף יד קארפלית.ואז החל נימול ברגלים לפני שנתיים שהלך וגבר.בחודשיים האחרונים לאחר שחליתי בקורונה .החלה החמרה.מאובדן תחושה ברגלים והרדמות לנימול מטורף ובלתי ניסבל שמדיר שינה מעיני ביום ובלילה שריפה מהקראסול עד הברכיים .והתקפי זרמים נוראיים כמו שוק חשמלי מבוקר עד ערב.בנוסף כל כמה ימים מגרנה בלתי נסבלת עם בחילות .מה הכיוון מה זה יכול להיות האם זה סימן לטרשת למי צריכה לפנות.

לפנות לבדיקה נוירולוגית ואז לפי הבדיקה יכוון הברור האם לכיוון עצב פריפרי או שנדרש MRI ראש

מנהל פורום טרשת נפוצה