לגבי אולי סימפטום של טרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

13/03/2021 | 23:14 | מאת: דני

שמעתי שיש אולי סימפטום של טרשת נפוצה שיש תחושה של דקירות של מחטים בידיים , אז רציתי לדעת בבקשה האם מתי שיש תחושה של דקירות של מחטים באצבע הזרת בזמן שמשפשפים את הזרת קלות זה יכול להיות חס וחלילה סימפטום של טרשת נפוצה או שהכוונה של סימפטום זה שיש תחושה של דקירות מחטים באצבע ביד בזמן שהיד לא נוגעת במשהו ושהיד לא משתפשפת במשהו? תודה מראש.

מאד נדיר שכך מתבטאת טרשת אך ניתן לפנות לבדיקה נוירולוגית על מנת להרגיע את החששות

מנהל פורום טרשת נפוצה