סחרחורת.............

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

08/03/2021 | 14:03 | מאת: ירון

שלום אני בן 35 בזמן הורדת הראש מטה בזמן ישיבה או לפעמים הזזת הראש בזמן שכיבה מרגיש סוג של טשטוש ראייה או סוג של ראייה כפולה וסחרחורת וגם כאבי ראש לפעמים וגם מרגיש בזמן סחרחורת לפעמים לחץ בצוואר בצד שמאל וימין עם אני יושב ומוריד תראש מטה מרגיש סחרחורת יותר חזק לפעמים ולחץ בצוואר שמאל וימין עשיתי את כול בדיקות דם וויטמינים הכול תקין סיטי אנגיו ראש תקין עשיתי לפני מספר ימים סיטי צוואר והרופא שבדק תסיטי כתב 1....c5-c6דיסק אוסטאופיט קומפלקס אחורי משיק לשק התקאלי 2....ממצא לוואי קשריות לימפה צוואריות בתחנות ג'וגולריות תחתונות דו"צ עד רוחב 0.7 ס"מ מימין,לקורלציה קלינית,השאלה שלי נראה לי שלימפה בצד שמאל וימין זה הלחץ שאני מרגיש כשיש סחרחורות,יכול להיות מצב שהלימפה לוחצת על העורק בצוואר וגורמת לזה?תודה

לא נשמע סביר אבל לא ניתן להתחייב מבלי לראות את הצילום עצמו - לחזור לרופא המפנה

מנהל פורום טרשת נפוצה