בעיות בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

07/12/2020 | 07:43 | מאת: שאלה

בעבר היו לי תסמינים כמו עקצוצים בגוף , הבזקי אור ממעבר חושך לאור וזרם חלש בגף אבל לא רק בהתכופפות. הלכתי לניורולוג ששלח אותי לMRI ראש והתוצאה הייתה תקינה ללא שום אמצעים . לפני שבוע התחיל לי תופעות בשלפוחית השתן טיפטוף קל של שתן שמתגבר יותר בעמידה ובהליכה . בשינה אין לי טיפטוף וכשאני קמה השלפוחית מלאה לעיתים יש כאב חד מהשלפוחית עד להתרוקנות. נשללה דלקת בשתן . האם אלה תסמינים שיכולים להיות קשורים ? רופא המשפחה נתן לי לעשות MRI ראש ,עמוד שדרה צווארי, עמוד שדרה מותני , עמוד שדרה גבי באיזה MRI אפשר לראות פגיעה שקשורה לשלפוחית? או שאני צריכה לעשות את הכל ? אני חוששת מהחומר ניגוד שאצטרך לקבל כמה פעמים תודה רבה

ישנה חשיבות לMRI עמוד שידרה בטח כשMRI מוח היה תקין מומלץ לפנות לאורולוג

מנהל פורום טרשת נפוצה