בדיקת תוצאות מוח mri

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

29/06/2020 | 14:00 | מאת: מיה

הי בת 35 עשיתי בדיקת mri מוח לפני 7 שנים בעקבות חום בידיים ורגליים וכאב ראש. בדיקה יצאה תקינה (היה מוקד אחד בחומר לבן). מאז הסימנים יחסית חלפו ובשנה האחרונה חזרו שוב עשיתי mri וראו 5-6 נגעים לא ספציפיים שאופיניים למי שחווה מגרנות. האם גידול בנגעים תמיד מעיד על טרשת? מה יכול לגרום לכך? תודה מראש

בהמלט לא מעיד על טרשת . קרוב לודאי שמעיד כמו שניכתב על מיגרנה או מצב לא ספציפי אחר - כמובן היה רצוי שאראה את הבדיקה והתמונות בעיניי

מנהל פורום טרשת נפוצה