שאלה לגבי טיפול באקרווס

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

26/04/2019 | 15:30 | מאת: נועה

שלום, בתי מועמדת לטיפול באוקרווס. היו לה שני התקפים אחד של נימול ברגליים והשני בעין. לאחרונה הדמייתית מופיעים מעט נגעים חדשים אשר לא מלווים בסימנים קליניים. כרגע בתי מתפקדת מצויין. פעילה וספורטיבית. החשש שלי הוא שהטיפול באוקרווס יגרום להופעת סמטומים של המחלה שכרגע לא קיימים. ( הכוונה:תופיע החמרה של המחלה, שהמחלה תתעורר מהטיפול) האם יש סיכון כזה? אודה על תשובתך.

הטיפול בטרשת אינו ידוע כגורם בעצמו להחמרות. יש מטופלים שלא מגיבים לטיפולים שונים. העדיפות היום היא להתחיל טיפול מניעתי כמה שיותר מוקדם על מנת למנועבעיות נוירולוגיות בעתיד

מנהל פורום טרשת נפוצה