בדיקת sep ידיים-מה משמעות התוצאה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

13/03/2019 | 15:11 | מאת: אור

שלום. קיבלתי תשובה של sep ידיים:עולה חשד לנזק דמיאלנטיבי עם מרכיב אקסונלי משני בגובה חוט השדרה הצווארי העליון. מה זה אומר?האם לחשוש ואיך ממשיכים לבדוק מכאן וממה זה יכול לנבוע?תודה.

הממשעות שיתכן שיש אזור בחוט השידרה שאינו מוליך כראוי את התשדורת העיצבית. מומלץ לפנות לנוירולוג המטפל ואם עדין לא נעשה - להשלים MRI צוארי

29/03/2019 | 10:46 | מאת: אור

תודה.האם אני חייבת בהזרקת גונדוליניום ב mri צוואר כדי לבדוק את הבעיה שלי(קיבלתי תשובה של sep ידיים:עולה חשד לנזק דמיאלנטיבי עם מרכיב אקסונלי משני בגובה חוט השדרה הצווארי העליון.) או שאפשר בלי חומר הניגוד(הבנתי שהוא לא מאוד בריא).תודה.

מנהל פורום טרשת נפוצה