תופעות לוואי של בדיקת LP

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

08/11/2008 | 18:54 | מאת: אשרת

עברתי LP ביום רביעי שעבר מאז הבדיקה סובלת מכאבי ראש עזים שהולכים ומתגברים, למעשה אני יכולה רק לשכב כל היום. האם אלו תופעות סבירות בהתייחס לכך שעברו 4 ימים? האם יש סיבוכים לבדיקה ואם כן אלו והאם התופעות שלי מצביעות על סיבוך? האם לפנות להמשך בירור או להמתין שיעברו הכאבים? כמה זמן זה עשוי להימשך?

האם אלו תופעות סבירות בהתייחס לכך שעברו 4 ימים? כן לצערי האם יש סיבוכים לבדיקה ואם כן אלו והאם התופעות שלי מצביעות על סיבוך?זהו ת"ל ידועה ולא סיבוך האם לפנות להמשך בירור או להמתין שיעברו הכאבים?אפשר לתת טיםול סימפטומטיץ הייתי פונה אם במנוחה/שכיבה זה לא ניסבל כמה זמן זה עשוי להימשך?בד"כ עובר אחרי שבוע תרגישי טוב

08/11/2008 | 19:35 | מאת: אושרת

תודה על התשובה המהירה.. כל תהליך האבחנה מצריך כל כך הרבה אורח רוח וסבלנות פשוט מתיש... איך ניתן להתמודד עם תהליך זה , עם חוסר הוודאות הזאת . אם האפשרות כי מדובר במשהו חד פעמי לעומת המחשבה כי זה יכול להיות משהו כרוני. להתנהל בחיים כאילו הכל רגיל ומצד שני לחוות מתחים ולחצים אינסופים.בידיעה כי יכול לגרום להחמרת המצב.. האם יש פתרון קסם להתמודדות?

מנהל פורום טרשת נפוצה