האם יש לי טרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

04/12/2018 | 03:06 | מאת: אברהם

שלום רב, בהמשך לשאלתי, רציתי להוסיף כי העיקצוצים מעולם לא היו באזור הרגליים ולא באזור הידיים או המותניים, אלא באזור חגורת הגב והחזה ראש, קרקפת ופנים. כמו כן, רציתי להוסיף כי העיקצוצים מגיעים לפרקים כלומר למס שניות מועט ולאחר מכן הוגשה של בין יומיים לשבועיים. לתשובתך אודה.

הסיכוי שמדובר בטרשת קלוש ביותר. כשאנו מדברים עך התקף של טרשת שמתבטא בנימולים אנו מכוונים לנימולים קבועים רציפים שנשארים כךלפחות יום יומיים

16/12/2018 | 17:47 | מאת: אבי

תודה

מנהל פורום טרשת נפוצה