חוות דעת נוספת

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

08/11/2008 | 08:31 | מאת: מור

היי לפני זמן לא רב אובחנתי כחולת טרשת כרגע ניתנה לי הבחירה מבין כל התרופות שמתאימות לי מה אני הייתי רוצה לקבל או בהתאם להתאמת תרופה בהדגרה. לאחר שיחה עם הניורולוג המליץ לי עקב נסיעתי לניו יורק להגיע לבית חולים הר סיני לחוות דעת נוספת ולפני זה להיפגש עם מומחה בארץ בשם ראלף יוארק. האם זה דבר נכון לעשות עם אדם זה לחוות דעת שנייה כי איני יודעת או שמעתי עליו שום דבר

מצטערת אך אין לי אינפורמציה עליו. תמיד טוב לשמוע חוות דעת נוספת. אם זה עוזר

מנהל פורום טרשת נפוצה