מה זה יכול להיום אם לא טרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

20/09/2018 | 09:23 | מאת: איילה18

שלום לפני השנתיים התחיל לי דלקת בכף הרגל מרחתי וולטרן וזה עבר.אחרי כמה ימים התחיל לי נימול בכפות רגליים ואחרי כמה חודשים זה עבר .רגל שמאל לפעמים נהיית כבדה לכמה זמן .יש כל מיני תסמינים של גרד לפעמים צפצופים באוזניים ונימול בידיים ובפנים אלו תסמינים שנמשכו לרוב יום ויש כאלה שהלכו וחזרו ושלפוחית השתן עם שארית שתן 30 סמק .עשיתי emg בידיים וברגליים לאחר שלושה חודשים מתחילת התסמינים והיה תקין וכעבור שנה עשיתי מיפוי עצמות והיה מעט דלקת בכף רגל והרופא הביא לי ארקוקסיה.עשיתי MRI מוח כעבור שנה וגבי ומותני אחרי כמעט שנתיים והכול היה תקין .השלפוחית שתן ממש מפריעה לי .הרופאים אומרים שאין לי כלום אבל זה לא נראה כך אני ממוצא בוכרי בת 18 אין לי מישהו שחולה במשפחה במערכת העצבים

20/09/2018 | 09:33 | מאת: איילה18

אני גם אוסיף שהבדיקות של הרופא הנוירולוג היו תקינות מבחן נירנברג וכל השאר אבל אני עדיין מפחדת כי גם השלפוחית שתן ממש מציקה לי ואני כל הזמן מפחדת . תודה רבה.

20/09/2018 | 09:44 | מאת: איילה18

האם MRI מוח אחרי שנה מתחילת התסמינים זה מספיק זמן לגלות טרשת ?

בעיקרון כן

מנהל פורום טרשת נפוצה