סימנים נוירולוגיים לאחר התקף טרשת

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

01/10/2017 | 13:54 | מאת: חדשה

למומחים שלום רב, אובחנתי לפני שלושה חודשים בטרשת נפוצה , טופלתי בסטרואידים לווריד 5 ימים ואחכ פומית כחודש וחצי. מאז ובהדרגה נוספו לי תופעות נוירולוגיות כמו תחושת לחץ סביב הצלעות ותחושת לחץ בברכיים ובכפות הרגליים, כמו כן תחושת עובי באצבעות הרגליים. התופעות לא נעלמות והשאלה שלי היא האם אלה הם תופעות בלתי הפיכות וכך אני צריכה לחיות? תחושת הלחצים האלה ממש מטרידות והם איתי לאןרך היממה. האם יהיה שינוי?

מאד אופייני לטרשת בטח בהתחלה שהתופעות משתפרות מאד ולעיתים קרובות חולפות לחלוטין. במידה ונשארות תופעות יש להוועץ עם הנוירולוג המטפל בהקשר לצורך בהדמיה חוזרת וכן לשקול טיפול סימפטומטי לתלונות וכו

מנהל פורום טרשת נפוצה