סימפטומים מדאיגים - מה הכיוון?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

09/08/2017 | 20:29 | מאת: רני

שלום, בת 50+, לפני כחודש החל נימול ברגל ימין, כעבור מס' ימים התעוררתי מהרדמות יד ורגל ימין. התופעה באה והלכה בדרגות חומרה שונות. בשלב מסויים עבר גם לרגל שמאל. תחושות זרמים בשוקיים, שריפה בכפות רגליים. היה התקף ורטיגו די סמוך לתחילת הסימפטומים שהשתפר, אך נשארה תחושת דיזינס לעיתים. מטופלת בדיקור, יש שיפור, אך לא עבר. הייתי אצל נוירולוג שלא שלח אותי לבדיקות, האם רק לאחר מספר התקפים שולחים לבדיקות נרחבות? כיצד כדאי לנהוג? מקריאה כאן הבנתי שעדיף לברר ולאבחן ולטפל עם התחלת הסימפטומים

במידה ויש חשש לטרשת אכן מומלץ להגיע לאיבחון מוקדם. אני מניחה שלנוירולוג המטפל לא היה חשש שמדובר בטרשת נפוצה? אשמח לעזור באם עולה שאלה בכיוון של טרשת

10/08/2017 | 12:27 | מאת: רני

תודה על תשובתך. הייתי אצל נוירולוג שלא הביע חשש מטרשת, אך אני לא שקטה.. האם לחזור אליו/ לנוירולוג אחר- עם התסמינים הללו. האם יש בהם מתסמיני טרשת? אי הידיעה והחשש קשים לי.. האם לחכות זמן מה (חודש/חודשיים/יותר) לראות מה קורה עם הסימפטמים? אמורה לטוס לחו"ל בחודש הבא לחופשה...

מנהל פורום טרשת נפוצה