האם ניתן לשלול טרשת נפוצה?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

08/08/2017 | 17:11 | מאת: אריק

שלום, אני בן 38, לפני כשנה היה לי מקרה של אצירת שתן ועצירית פתאומית, כאשר בהמשך התפתחה שלפוחית שתן נוירוגנית. ביצעתי את כל הבדיקות ה-mri הנדרשות כחצי שנה אחרי המקרה והכל תקין. גם בדיקות נוירוליוגיות שעברתי בכל התקופה הזו וכעבור שנה - תקינות. רציתי לשאול, האם עדיין יש סיכוי שמדובר בטרשת? בברכה אריק

מאד קשה לקבל אבחנה של טרשת כאשר ה MRI של מוח וחוט שידרה לאורכו תקין לחלוטין. במידה ויש שאלה ספציפית נוספת אשמח לעזור

10/08/2017 | 09:29 | מאת: אריק

תודה על תשובה. השאלה שלי, אחרי איזו תקופה ניתן לקבוע שאין טרשת, במידה וה-mri תקין לחלוטין? האם יש מקרים בהם כלל לא מופיעים נגעים הנראים ב-mri? תודה מראש אריק

מנהל פורום טרשת נפוצה