בדיקת רופא נוירולוג מומחה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

22/06/2017 | 17:19 | מאת: גיא

שלום רב, ותודה מראש. בן 24, סובל ממספר סימנים ששלחו אותי לבדיקת נוירולוג. הוא בדק אותי (גופנית) בצורה ייסודיץ והחליט שאין צורך לשלוח לבדיקת mri. ואיבחן את המצב שלי כהתקף חרדה (הגיוני לצערי) אך שאלתי היא, האם בדיקת נוירולוג מספיקה כדי לשלול מחלה לדוגמת טרשת? או בעיה מוחית אחרת? (סיטי ראש ללא ניגוד עשיתי והוא תקין) תודה רבה רבה.

לעתים בטרשת הבדיקה תקינה. אבל אם הסימפטומים שלך לא מתאימים לטרשת והבדיקה תקינה בד"כ אין מקום לשלוח לMRI.

מנהל פורום טרשת נפוצה