טרשת נפוצה וכניסה להריון מצדי - הגבר

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

14/06/2017 | 14:08 | מאת: E.D

שלום, היום ממש אובחנתי כחולה בטרשת נפוצה, אני נשוי טרי, אני ואישתי כמובן רוצים ואף מנסים להביא ילד/ה לעולם בע"ה. החל משבוע הבא אני מתחיל טיפול סטרואידים של שבוע ישר לוריד. האם יש זה יפגע ביכולותי להביא ילד לעולם? האם אני צריך לעשות משהוא או להזהר ממשהו כגון תרופות.... האם אני צריך להקפיא זרע ואם כן האם זה חייב להיות לפני הטיפול הסטרואידים או שאפשר גם אחרי.... תודה!

אין המלצות להקפיא זרע למטופלים עם טרשת ואין בעיה עם סטרואידים. רק במקרים נדירים שנרשמים תרופות חזקות ביותר לטרשת מומלץ לעשות זאת. רצוי להוועץ עם הנוירולוג המטפל

מנהל פורום טרשת נפוצה