Mriמוח אחרון לפני יומיים וקצת קשה לפענח לבד

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

21/04/2017 | 07:55 | מאת: מאודגת

שלום אני מאובחנת חולת טרשת 3 שנים אך לא מקבלת טיפול מבחירה mriהאחרון מראה על מודגמים מוקדים פתולוגים מוקד פתולוגי גדול פרי ונטריקולרי מימין מוקדים גם כן בהמיספרה הימנית פריאטלים מימין ופריאטו- אוקסיפטלים מימין מוקדים אלה לאחר הזרקת גדוליניום אינם מקלים האדרה ... יש לי כמה שאלות שישמח להבין מה זה מוקד פתולוגי? האם זה שאינם מקלים האדרה טוב או להפך? ואם כל הממצאים באמת מראים על טרשת נפוצה? פשוט לא מטופלת כרגע בשום ילידה לטרשת וקצת מודאגת תודה מראש

פתולוגי הכוונה שאינו בגדר ממצא תקין. במסגרת של טרשת מדובר בנגע דלקתי קרוב לודאי. נגעים ע םהאדרה הם נגעים פעילים . נשמע שמדובר בדלקת בתחום של טרשת אך בלי לראות בעיניים לא ניתן להתחייב

מנהל פורום טרשת נפוצה