תוצאת בדיקת mri לאחר איבחון בטרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

19/04/2017 | 13:55 | מאת: אירית

שלום ד"ר ועקנין היקרה אני מאובחנת בטרשת נפוצה מעל 6 שנים, מאז אותו התקף אני בסדר גמור תודה לאל, מטופלת בטוכפידרה והכל טוב, שכך ישאר. בביקור האחרון במרפאת טרשת הרופא המליץ לי לעשות בדיקת mri כי מאז אותו התקף לא עשיתי את הבדיקה. ניכנס בי פחד שמא הבדיקה לא תהיה תקינה, השאלה שלי אם חלילה יהיו בבדיקה פלאקים נוספים שלא עברו האדרה או החמרה מסויימת, מה זה אומר לגבי? יש מצב שיש החמרה בבדיקה ואני ימשיך להיות בסדר?. מה משמעות הבדיקה לאחר שכבר אובחנתי? תודה רבה

נשמע שאת במצב מצויין ומגיבה היטב לטיפול!. הסיבה במצב כזה לעשות mri היא להיות בטוחים שאנו לא מפספסים פעילות דלקתית. מכאן שלעיתים למרות שמרגישים טוב עדין הדלקת פעילה. על מנת להיות בטוחים שהתרופה עובדת יש לכם להשלים mri לפי המלצת הרופא המטפל. לא תמיד שרואים נגע או שניים חדשים יש להחליף טיפול אך רצוי שהמידע יהיה בידי הרופא.

מנהל פורום טרשת נפוצה