התחלת טיפול בלמטרדה לאחר התקף

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

07/04/2017 | 18:22 | מאת: לירון

מה אתם חושבים על התרופה? האם היא מומלצת? האם היא בטוחה? היה לי התקף לפני 4 חודשים שהשאיר אותי עם נזק בראייה בעין ימין והייתי מאושפז חודש תחת דר ארנון קרני באיכילוב ובמהלך האישפוז עברתי פלזמה פרסיס אחרי ההתקף עברתי לגילניה ואחרי כחודש וחצי קיבלתי התקף שני שלא השאיר צלקת וכרגע הומלץ לי על למטרדה...

יש לנו נסיון טוב אם התרופה. התרופה מאד יעילה כשניתנת למטופלים המתאימים. כמו כן צריך להיות במעקב הדוק של בדיקות דם חודשיות 5 שנים מנטילתה. בהצלחה!

מנהל פורום טרשת נפוצה