תחילת הליך ברור טרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה

07/03/2017 | 17:38 | מאת: הופ

בת 44 מודגמת מערכת חדרים סימטרית ותקינה.חדר רביעי תקין ואינו לחוץ חריצים וציסטרנות תקינות כולל ציסטרנות פונטוצרבלריות קומפלקס עצבים 7 ו 8 תקין. אין עדות להאדרה פתולוגית אין עדות לתהליך תופס מקום. מודגמים מוקדי אות חריג בחומר הלבן של דתי ההמיספירות. מוקד אחד בקרונל רדיאטה מימין מדגים רסטריקציה כביטוי לאוטם חריף אותות זרימה תקינים מכלי הדם הגדולים בבדרת swi אין עדות למוקדי דימום אין עדות למוקדים איסכמיים מגזע המוח והצרבלום בהליך הרור לטרשת נפוצה לפני בדיקת נוירואופטמולוג ושדה ראייה ממוחשב,אקו לב tee,דופלר עורקי צוואר אילו עוד בדיקות צפוי שאעבור בדיקת דם ואחרות?

ישנן מסםר בדיקות המומלצות בהליך הברור mri , ניקור מותני בדיקות דם הולכות עיצביות ועוד . כל מקרה לגופו. לא כל מטופל צריך להשלח לכל הבדיקות וההחלטה על כך נעשית במרכז לטרשת ובשיחה.שיתןף של המטופל .

מנהל פורום טרשת נפוצה