שלשול ממושך לאחר אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/12/2016 | 14:21 | מאת: דני

שלום רב, הבן שלי בן שנה וחודשיים, בריא בדר"כ, חלה בחיידק לפני שלושה חודשים ולקח אנטיביוטיקה. מאז הילד משלשל. בהתחלה זה היה כל פעם אחרי אוכל. 5 6 פעמים ביום. בחודש האחרון זה ירד. פעם אחת בבוקר ועוד פעם או פעמיים. אני מאד מודאג. הילד מאז חודש ספטמבר רק משלשל, לא יצא פעם אחת צואה רגילה. רופאת המשפחה אומרת שזה יעבור, זה כבר הרבה זמן נמשך. חשוב לי לציין שאנו נותנים כבר חודשיים פרוביוטיקה שלא עוזרת.

שלום, ראשית תנסו לת פרוביוטיקה אחרת. בנוסף המנעו ממאכל חלב למשך שבוע עד 10 ימים ואםן הוא אוכל פורמולה תנו לו פורמולה צמחית תקופה הזאת.

מנהל פורום רפואת ילדים