נפיחות רכה בראש של תינוק בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/10/2016 | 15:14 | מאת: שיינא

שלום וברכה! לפני שבוע הבן שלי בן שנה וחצי נפל מהשיש במטבח (מאד מבהיל). לא היו שום סימנים מדאיגים. האישונים היו בסדר הוא לא הקיא והתנהג כרגיל. הייתה נפיחות ללא אדמומיות וללא שטף דם.במהלך הימים שאחרי הנפיחות ירדה. היום שמנו לב שיש נפיחות מאד רכה עם נוזלים.אין אדמומיות או שטף דם. הנפיחות בצד של הגולגולת הרפיה על ה"פינה" קוטר 7 אסימטרי. הוא חיוני ושמח לא ישנוני .אשמח לקבל חוות דעת מה לעשות ועד כמה דחוף להראות לרופא.תודה

שלום, זה אכן שטף דם לאחר הנפילה. אם הילד מתנהג כרגיל הרי שאין מקום לדאגה וזה יספג תוך מספר ימים.

מנהל פורום רפואת ילדים