תפקודי כבד בתינוקת בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/10/2016 | 16:47 | מאת: הדס

שלום ביתי נולדה בשבוע 31 790 גרם 4 חודשים כרונולוגי וחודשיים מתוקן. תפקודי הכבד גבוהיים ממש והבילי רובין עומד על 6 total ודיירקט 3.5 אנחנו ממש בלחץ בתל השומר לא מפסיקים לעשות בדיקות דם בטירוף הילדה חיונית שמחה נותנת שתן וקקי האם יש מה לדאוג

שלום, לדאוג תמיד אפשר אבל לא בטוח שצריך. אינני מכיר את כל התיק הרפואי שלה אבל משקל 790 גרם זה בהחלט יכול לתת תמונה שכזאת לאורך זמן. אני סומך לחלוטין על אנשי הפגייה בתל השומר שיטפלו בה בצורה מיטבית.

מנהל פורום רפואת ילדים