ערכים גבוהים של סוכר בילדה בת תשע

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/09/2016 | 06:10 | מאת: פז זהבי

שלום דר. בעלי סוכרתי ולפני יומיים בדק לעצמו סוכר במכשיר בייתי של בדיקת סוכר בדם. הילדים הסתקרנו וביקשו לבדוק גם. אז בעלי בדק להם לילדה, בת התשע יצא 123 לבן, למשל יצא 88 ולי 89 .הילדה לבד קלטה שזה מספר גבוה והחליטה לא לאכול יותר ממתקים. בעלי ביקש ממנה, שנעשה לה שוב את הבדיקה למחרת בבוקר אחרי צום וכך עשינו הבדיקה יצאה 160 האמת שכולנו נבהלנו ניסינו להרגיע את הילדה והיא ישבה לאכול מלון אחרי כמה, זמן בדקנו שוב ויצא 138.ברור לי, שזה בטח לא הדרך לעשות בדיקות אבל כרגע אנחנו בחו"ל ורציתי חוות דעת כללית כזאת. יש לציין שהילדה בת תשע גובה נורמלי לגילה ומאוד רזה. ובהחלט הכי אוהבת ממתקים בעולם אבל גם אוכל בריא. אשמח לתשובה תודה רבה כתיבה וחתימה טובה לשנה טובה ומתוקה (אבל לא מסוכר...)

שלום, אכן ערכים גבוהים. זה דורש בירור אבל ממש לא דחוף. תחזרו בשלום ואז תגשו לרופא המטפל והוא יכוון אתכם למספר בדיקות לצורך בירור הבעיה.

מנהל פורום רפואת ילדים