בדיקת שתן לתינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

31/08/2016 | 16:50 | מאת: דנה

שלום, לפני כשבוע היה לבתי בת ה 6 חודשים חום סביב 38.5 לדברי רופאת הילדים היה אודם קל באוזן, נתנה טיפות ואכן לאחר 3 ימים החום ירד. במקביל אמרה שנבצע בדיקת שתן (לוודא שהחום לא קשור) הדבקנו את השקית ושלחהונאת הבדיקה בכוס. תוצאת הלימפוציטים הייתה 75 ותוצאת התרבית: Morganella morganii 100,000 CFU/ml-גדול מ Klebsiella pneumoniae 100,000 CFU/ml-גדול היום ביצענו שנית את בדיקת השתן ושוב תוצאת הלימפוציטים 75 תשובת התרבית עדיין לא הגיעה. אודה לדעתך תודה

01/09/2016 | 20:05 | מאת: דנה

לימפוציטים עדיין 75 תוצאות תרבית צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים מה עושים?? חשוב לציין, כבר אין חום מספר ימים. תודה

שלום, בהחלט חשוד לדלקת בשתן אך יש לחכות לתשובת התרבית החוזרת. במידה ושוב תהיה אותה תשובה יש לטפל באנטיביוטיקה.

04/09/2016 | 17:09 | מאת: דנה

חשוב לציין, כבר אין חום

מנהל פורום רפואת ילדים