בדיקות דם אימונו-סרו

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/10/2014 | 16:05 | מאת: רוני

ד"ר שינהר שלום, ילדנו בן 7 , בריא בד"כ, מתלונן בתדירות של כל כמה ימים על כאבי בטן, נמצאו בבדיקה התוצאות הבאות: ANTI-MYELOPEROXIDASE 1.60 Index 1.6 ANTI PROTEINASE 3 2.40 Index 2.4 ANTINUCLEAR Ab_(ANA) See ANA TITER בעבודה DNA (ds) Ab בעבודה ANA PATTERN בעבודה ANA TITER בעבודה מכיוון שלוקח זמן לקבלת התוצאות שעדיין בעבודה, שתי התוצאות שכן התקבלו מאד מדאיגות אותנו בינתיים, שאלתינו: מה הסבירות הסטטיסטית שתוצאות כאילו יצביעו על מחלה אוטואימונית חלילה . נודה לך מאד על תשובה מהירה, רוני

שלום, אני מבין היטב את הדאגה שלכם אבל רק על סמך שתי התוצאות האלה מוקדם לתת אבחנות. חכו עוד קצת בסבלנות.

מנהל פורום רפואת ילדים