סיבוריה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/03/2014 | 17:16 | מאת: דיאנה

שלום הבן שלי בן חודש וחצי. ויש לו קשקשת צהובה בקרקפת קילופים במפשעות ופריחה אדומה מגורה בפנים. לאחר ביקור אצל הרופא היא אמרה שיש לו סיבוריה. לטיפול עבור הקרקפת והפנים המליצה להשתמש בשמפו וקרם לחות של סבומידס בקרקפת ולפנים נתנה המליצה להשתמש בקרם הפנים של סבומידס ומשחת elocom. אשמח לקבל חוות דעת נוספת אם הכן מדובר בסיבוריה והאם סוג הטיפול שהומלץ מתאים לילד בן חודש וחצי. אשמח לתשובה במהרה, אמא מודהגת. תודה

שלום, אכן זה נשמע כמו סיבוריאה וזה אופייני מאד לתינוקות בגיל הזה. ניתן להשתמש בשמן בלנאום למקלחת ולקלף בעדינות את הגלדים.ניתן להיעזר גם בטיפול הומיאופתי ואשמח לעזור לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים