ריח רע מהפה לתינוק בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/12/2010 | 10:17 | מאת: לירון

שלום רב, שמי לירון ויש לי תינוק בן 7 חודשים. בימים האחרונים יש לו ריח רע מהפה וכן,יש גם ליציאות שלו יש ריח רע מהרגיל. אין לו חום,טרם צמחו לו שיניים והוא עוד לא כל כך אוכל מוצקים. מה יכולה להיות הבעיה? האם שיניים? דלקת בגרון? בעיות במערכת העיכול? הרופאה שלו לא מקבלת היום. האם זה סובל דיחוי ליום ראשון? תודה, לירון.

שלום, יכול להיות שיש לו נזלת או זיהום אחר בדרכי הנשימה העליונות. אם לא, הרי זה יכול להיות כתוצאה מהתחלת בקיעת שיניים.

06/10/2019 | 10:21 | מאת: עפרי

אם יש לו נזלת וחום..הסיבה לריח מהפה נובעת מזה?

מנהל פורום רפואת ילדים