שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/01/2009 | 17:59 | מאת: כנרת

ברצוני לשאול שאלה חשובה. אני שמעתי על אפאזיה ברוקה שיכולה להיות כתוצאה מחבלת ראש. רציתי לשאול אם מכה חזקה מאוד שבני קיבל בגיל חודש היא יכולה להיות סיבה למצב שבגיל ארבע ותשעה חודשים עדיין מדבר לא מובן ולא שוטף בכלל. צריך לציין שבעת המכה לא היה איבוד הכרה, אבל האם יש היום בדיקות מיוחדות שאפשר לעשות כדי לטפל בסיבה של חוסר דיבור בגיל כזה?

שלום, ממש אין קשר וזאת תופעה נפוצה למדי. אם היתה חבלה מסוג כזה הוא היה עם סימנים נוירולוגיים נוספים. אני ממליץ ע טיפול אצל קלינאית תקשורת.

מנהל פורום רפואת ילדים