תוצאות מעבדה-KETONE 150 בשתן-ילדה בת 3

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/07/2006 | 21:10 | מאת: אןסי

ערב טוב , ילדתי בת 3 חולה כבר 4 ימים בדלקת עיניים, מנוזלת , משתעלת ועם חום שעולה ויורד כל הזמן (עד 38-39) .חצי מהגן שלה עם סימפוטמים אלו. בימים האחרונים מעת לעת, היא מלוננת על משהו בפיפי שמציק לה, אין שום דבר אדום, היא לא מתעוררת באמצע הלילה ללא סיבה ומתחילה לבכות (הבנתי שזו יכולה להיות סיבה לתולעים), עשינו בדיקת שתן היום וקיבלתי את התוצאות : כש- Ketone הוא 150 , כשהטווח הוא 0-0 וErythrocytes הוא 25 כשהטווח הוא בין 0-10. לא בוצעה בדיקה מיקרוסקופית מסיבות טכניות (ע"פ תוצאות המעבדה). הרואפה אמרה שאם תוצאות השתן תקינות עליה לקבל משחה להקלה (טבערקטון או משהו בסגנון..) . שאלתי היא מה משמעות התוצאות החריגות בבדיקות השתן. תודה מראש

14/07/2006 | 00:43 | מאת: רוני

אני חושבת שבדאי שתחזרו עם תופעות המעבדה לרופא שלה כי לפי מיטב ידיעתי זה עלול להצביע על סכרת

14/07/2006 | 17:45 | מאת: אוסי

תודה, בכל מקרה מדובר בהתייבשות, בדקתי באינטרנט לגבי המשמעות של KETONE . הילדה מקבלת הרבה לשתות כעת. תודה בכל מקרה על התשובה אוסי

שלום, התוצאה מרמזת על כך שהילדה מעט מיובשת. אין סימני זיהום בשתן ויש להרבות בשתיה.

מנהל פורום רפואת ילדים