כתמי חלב

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/09/2004 | 00:40 | מאת: יסמין

שלום ד"ר שינהר וד"ר שטיין אני אמא לתינוק בן 10 וחצי חודשים. שבוע אחרי שנולד הופיע כתם לידה על ביטנו(או שבעצם הוא נולד עימו?)בצבע בהיר בגודל של 5 מ"מ בערך לפני כחודשיים הופיע מתחת לאותו כתם , כתם קטן בחצי, ובצבע כהה, עונה לתיאור של כתמי קפה. קראתי קצת בנושא, רציתי לשאול לדעתכם המקצועית. האם צריך לבדוק את העינין אצל נוירולוג?(אין סימפטומים נוספים כגון נמשים בבית השחי, או כתמים נוספים) האם עלינו להיות במעקב? מתי ניתן לאבחן? תודה רבה על תשובתכם.

שלום, כתם בודד הינו חסר חשיבות ואינו דורש בירור כלשהו ,אלא מעקב רגיל של הרופא המטפל.

מנהל פורום רפואת ילדים