צלקות אחרי עיקצות יתושים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/10/2020 | 17:14 | מאת: אמא

שלום הבת שלי בת שנתיים סבלה הרבה מעיקצות יתושים ברגליים בכל מקום והיו נהפכות לאדמות וקשות ומגרדות וכאבות עכשוי כבר כמה זמן לא היה לה ברוך השם עיקצות מקווה שיעזוב אותה לתמיד אבל במקום העיקצות שהיו לה נשאר צלקות קטנות בצבע לבן ממש קטנות כאילו אחרי חבלה או שריטה האם זה יעבור עם הגיל או אפשר לשים לה משחה להעלמת צלקות ..זה לא מפריע לה..אבל מפריע לי כאשר רואה הרגליים שלה שזה נשאר צלקות אחרי עקיצות .תודה

שלום, ברוב המקרים זה יעלם לבד אבל אם את מוטרדת את יכולה לשים משחה נגד צלקות

מנהל פורום רפואת ילדים