בהמשך להודעה שלי למטה על ממצא פילופים באף לבת שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/09/2020 | 17:11 | מאת: אמא מודאגת

תודה על המענה איך אני יכוםה להגיע אלייך לקבל טיפול טבעי ... אני לחצתי בגלל שקרתי שהימצאות פולילפים בגיל זה נדיר וזה קשור למחלה גנטית בציסטיק פיברוזיס רופא ראיות גם נתן לעשות תבחין זיעה למרות שהוא שולל בכלל שיש לה מחלה כרונית כי השיעול לא ממושך ואין תסמינים למחלה כרונית אבל אמר כדי לברר את הכול נעשה ולא יקרה כלום ... בגלל זה נלחצתי קראיתי על התסימנים אבל כבר הבת שלי בת שנתיים ואף פעם לא היה לה דלקת ראיות אולי פעם בשנתיים אבל היה לה נזלת כמו כל הילדים היא מתפתחת מעולה ועולה במשקל...בגלל זה נלחצתי בגלל הממצא באף וגודש ורציתי להגיד לך שאני מרגישה שהיא נוחרת בזמן שינה מוציא קול מאף שלה אולי זה קשור וזה קשור לאלרגיה או למשל לשקד שלישי והאם זה יוצר ליחה וגירוי של שיעול שבא ונעלם בתידרות נמוכה ולא כרוני מאתומל אני בוכה מרוב לחץ

שלום, לעשות בדיקות זה בסדר אבל קרוב לודאי שהכל תקין. יש לה כנראה הגדלת שקד שלישי וזהו

מנהל פורום רפואת ילדים