שיעול והנקה ..........

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/09/2020 | 04:55 | מאת: נורית......

שלום תינוקת שלי בת שנתיים כמעט שלוש שבעות יש לה שיעול שבא והולך לפעמים כל הלילה עוברת בלי שיעול אחד ולפעמים בא כמה פעמים וגם במהלך היום לא רצוף ...לא שיעול מתמשך כל הזמן אלא אבל הוא שלוש שבועות ובא ונעלם ושוב חוזר...גרון נקי צילום ראיות נקי אין חום...ממה יכול לגרום דבר כזה היא עדיין יונקת גם בשעות הלילההאם יכול שחלב מגרה אותה לא יודעת אני קצת לחוצה הבאתי להסירופ טבעי ??? האם זה מעיד על בעיה חמורה לפעמים עם לחי ולפעמים שיעול יבש

שלום, זה ממש לא מעיד על בעיה חמורה. לעיתים לאחר מחלה וירלית כלשהי יכול להיות שיעול שנמשך תקופה ואפילו ארוכה.

מנהל פורום רפואת ילדים