פצע מאחורי הברך שיזדהם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/09/2020 | 14:29 | מאת: שחר

הי לבן שלי בן 4 יש פצע בחלק האחורי של הברך בדיוק בקיפול.. הפצע נוצר מגירודים חזקים .זה נראה כמו נקודות אדומות.והאיזור אדום.. זה כבר כמה ימים אך הגרד מחריף והגירוד שלו גורם לזה להתפשט. ניקיתי לו עם סבון ומרחתי קרם גוף טבעי. איך אדע טם המקום מזוהם? אין חום המקום לא נפוח אין הפרשה או סימן מובהק אך המקום אדום מהגירוד..כמו כן האם העובדה שזה מאחורי הברך איפה שהעור יחסית דק וקרוב לכלי ד כלומר אין שם הרבה עור גורמת לסיכון גבוה יותר לזיהום בדם? משערת שאין דחיפות לגדת לרופא כי זה סופש.. אבל אשמח לדעת למה לשים לב ומה לעשות בינתיים למנוע זיהום. תודה רבה

שלום, מהתיאור שלך נראה שמדובר באטופיק דרמטיטיס שגורמת לגרד מאחורי הברך. אם אין נפיחות וחום אין זיהום

מנהל פורום רפואת ילדים