כתמים בבטן ילדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/07/2020 | 23:39 | מאת: נועה

שלום רב ביתי בת שנתיים וארבע, מזה כחודש עם כתמים בבטן שלא עוברים. חשבתי שזה לאחר ביקור בכמה בריכות שהיינו, אז לא התייחסתי. לא אוכלים חלב, אין מוצר או בגד חדש, בבית כבר שבועות רבים (גרים בקוסטה ריקה אין בתי ספר בגלל קורונה) קניתי איזו משחה לאלרגיה שנראה שעשתה את זה יותר אדום. זה לא מציק או מגרד לה, לא מתלוננת. מה יכול להיות הגורם ואיך אפשר לטפל? תודה רבה!

שלום, זה כל כך כללי ולא ניתן לאיבחון בצורה כזאת. צריך לראות את הנגעים כדי לאבחן. גשו לרופא עור.

מנהל פורום רפואת ילדים