שאלה לגבי בני רעד ביידים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/07/2020 | 19:41 | מאת: שימרית

היי בני עוד חודשים בן שש שנים לפני ארבע חודשים בני היה באיבחון של ריפוי ועיסוק והיא אמרה במטוריקה העדינה יש לו רעד ביידים ושלחה את הילד לריפוי ועיסוק הבחורה של הריפוי והעיסוק קצת הלחיצה אותי וביקשה שאני יילך לנורולוגית לקחתי אותו אפילו שילמתי פרטי והיא אמרה שהיא לא רואה רעד והכול תקין בבדיקה הנורוולוגית וביקשה שאני יעשה לו בדיקה גנטית שנקראת נחושת האים אתה מכיר מה זה הבדיקה הזאת וביקשה בדיקת עניים למה בדיקת עניים ???

שלום, ראשית להרגע. הבידקה תקינה אצל הנוירולוגית וזה הכי חשוב. עקב התלונה על רעד היא ביקשה לבצע בדיקת דם לשלול מחלת אגירת נחושת וזה מופיע גם בעיניים ולכן גם בדיקת עיניים. הסבירות לכך היא נמוכה אבל רצוי לשלול הכל ולדעת שהכל בסדר.

מנהל פורום רפואת ילדים