בדיקת דם ..............

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/07/2020 | 15:23 | מאת: אמא

שלום קודם כל תודה על המענה האכפתי והחם שמקבלים פה לא מובן מאליו הבן שלי בן 11 בריא בדרךך כלל משחק כדור רגל תחורתי לפני יומיים החל אצל כאבים בחזה עם דפיקות לב מורגשות לקחתי אותו לרופא הילדים והפנה אוץי למיון בגלל ששמע אוושה 1/6 בלב ובגלל יש לו אחות עם היצרות במסתם אמר לא לקחת סיכון והילד חיוור וחלש..בדרך למיון הילד הקיא 3 פעמים יש לציין שלפני יום גם אני וגם אחתו הגדולה התחיל אצלנו הקאת וחולשה ועבר לבד כאילו ווירוס בבית ...בבית חולים רמבם עשו לו אקג תקין צילום חזה תקין אקו לב תקין ובגלל החולשה שלו עשו לו בדיקות דם שיצא גם מהם חרגיות nute 89.2 כאשר טווח הנורמה .76 _28.6 ***** ast 38 u/L כאשר טווח נורמה 34_5 ****** LDh 244 u/L כאשר טווח הנורמה 220_125 השאר תקין הומגלבין 12.9 בקשו ממנו בבית חולים לחזור על בדיקת אנזמי הכבד עוד שבוע ושחררו אותו עקב סיכום שהמחלה היא ממקור וילארית ויש לציין שהיה לו כאבי בטן ...אשמח לחוות דעת שלך מואדגת מחרגיות ודווקא של ldh ואנזים הכבד

21/07/2020 | 18:50 | מאת: אמא

שמתי לב שגם כתוב בכתב שיחרור כימיה תפקודי כליה ואלקטרוליטים תקינים .בילרובין 0.7/2.9 crp 3 לא יודעת מה הכוונה או זה רק ערכי יחוס כי חפשתי את הבילירובין בדף בדיקת בדם לא מצאתי אותו ולא הערך שלו מפחדת שהכוונה שלהם שהוא גבוהה אשמח להסבר אני לחוצה

שלום, מדובר במחלה וירלית כפי שהיתה לכולם במשפחה. הבדיקות אינם חריגות ותקינות ולכן גם שחררו אתכם. אין מקום לדאגה מיוחדת והוא יחלים תוך זמן קצר.

22/07/2020 | 18:59 | מאת: אמא

תודה אבל הם ביקשו לחזור עוד שבוע על בדיקת דם אנזימי כבד ..האם מחלה או ויירוס משפיעות על אנזימי הכבד ?

מנהל פורום רפואת ילדים