ברזל......אשמח לחוות דעת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/07/2020 | 16:44 | מאת: אמא דאגנית

שלום הבן שלי בן 11 בריא בדרך כלל לפני כמה חודשיים בצעתי לו בדיקת דם שגרתית שיצא הומגלבין 12.5 iron ברזל בדם 43 כאשר טווח מינמאלי 60...ילדתי והתעסקתי עם התינוקת ..קניתי לו תוספת ויטמינם אלטמן שיש גם ברזל בתוכה והתחלתי לתת לו כל יום 3 כפות טחינה .האם זה מספיק או צריך לקחת תוספת ברזל לבד? האם אני עכשוי יכולה לקנות לו ברזל ולתת לו ואחר כך לחזור על הבדיקהמזה לא מזיק? אשמח לתשובה האם זו אינמיה

שלום, תני לו טבליות ברזל לילדים ותחזרי על הבדיקה בעוד חודשיים

מנהל פורום רפואת ילדים