נשיכה והעברת זיהום אפשרי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/05/2020 | 08:30 | מאת: נעה

אתמול הבת שךי נשכה את הבן שלי.. נשיכה מאד חזקה בגב. יש לו שם סימן אדום סגול גדול. לאחר הנשיכה ניקיתי לו עם אלכוגל. ביתי לא צחצחה שיניים באותו היום (היא בשלב המרד). האם יכול לעבור אליו זיהום במצב כזה? שהרי יש הרבה חיידקים בשיניים שיכולים לחדור לעור. מוטרדת מהמצב.. עלי לשים לב למשהו? יכול להתפתח זיהום? חום? אודם? נפיחות? תודה שבת שלום

שלום, אכן נשיכת אדם מאד מזוהמת. לרוב לא קורה כלום ואולי מעט אודם מקומי. אם יש נפיחות מאד בולטת או עליית חום יש לגשת לרופא.

מנהל פורום רפואת ילדים