שתי שאלות לרופא מתגבר בן 14 וילד בן חמש וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/04/2020 | 13:09 | מאת: מירית

היי בני בן 14 תמיד בתקופת מעבר יש לו שיעול ועכשיו הוא משתעל יומיים ללא חום מה אפשר להביא לו שיעזור לו לשיעול ובאיזה מצב חושדים בקטרנה בני הקטן בן חמש וחצי אסמתי נתתי לו אזניל בגלל שיעול לחתי ואני סיימתי את האזניל לפני 4 ימים ועכשיו יש לו ביום עוד 5 שש שיעולים מתי זה אמור לעבור

שלום, ניתן לתת לו סירופ לשיעול שאותו קונים בכל פארם. אין צורך בבדיקת קורונה ובמיוחד אם אין לו חום. לגבי הקטן, השיעול יכול להמשך עוד מספר ימים במיוחד שזה מעט שיעולים

מנהל פורום רפואת ילדים