כאבי בטן חוזרים אצל ילד בן 4

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/04/2020 | 10:51 | מאת: עדי

בני בן 4 ומזה חודש מתלונן על כאבי בטן באים והולכים.. מתלונן בתדירות של כמה פעמים בשבוע. ברקע תלסמיה מינור ואנמיה . יציאות פעם ביום/יומיים. תזונה רגילה.תאבון רגיל. לא השתנה משהו.. אין חום או כל תסמין אחר. ולא נראה שזה נפשי. אבל כן חיוור יותר לאחרונה..ובנוסף לפני כמה חודשים היו אירועים חוזרים של חום..חלה 5 פעמים בתקופה של 4 חודשים האם יכול להעיד חלילה על משהו מסוכן? תמיד זכרתי שערבי בטן יכול להיות תסמין חלילה לסרטן אשמח לדעת מה לעשות כי מעדיפה להמנע מללכת לרופאים בזמן הזה תודה רבה

שלום, כאבי בטן ממש לא סימן לסרטן. בכל מקרה תמיד רצוי לגשת לבדיקה. האם הטחול שלו מוגדל? לעיתים זה יכול להיות המקור לכאבים.

מנהל פורום רפואת ילדים