התפתחות תינוקת בת 9 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/02/2020 | 13:18 | מאת: מימי

שלום , ביתי בת 9 חודשים. בבדיקה היום בטיפת חלב המדדים : משקל = 8.9 קג גובה =70 סמ היקף ראש = 43.2 מדידה קודמת לפני שלושה חודשים: משקל = 8.155 ק"ג גובה = 69 ס"מ היקף ראש 42 ס"מ ז"א יש האטה בכל המדדים. הילדה שלי מתפתחת יפה . זוחלת , עומדת , התחילה ללכת מסביב לשולחן , ממלמלת , מסתובבת שקוראים לה בשם בטיפת חלב אמרו שאין מה לדאוג ולבוא לעוד ביקורת עוד חודש. מה יכולה להיות סיבה להאטה בגדילה ? שים לב שבשלושה חודשים עלה רק בס"מ ...

שלום, ככל שהם גדלים יש פחות עלייה במדדים והעלייה היא איטית יותר. אכן צדקו בטיפת חלב ואין סיבה לדאגה ויש להמשיך מעקב בלבד.

מנהל פורום רפואת ילדים