מערכת חיסונית אצל ילד בן 4

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/02/2020 | 20:08 | מאת: עדי

שלום דר שנהר. בני בן 4 ברקע אנמיה על רקע תלסמיה מינור( גם לי יש). בחודשים האחרונים הוא מאד עייף כל הזמן.( ישן בלילה סביב 10 שעות ללא שנת צהריים בגן). כמו כן חולה באופן יחסית תכוף- מחודש אוקטובר 19 ועד כה חלה 5 פעמים במחלות ויראליות שונות(עם חום). בנובמבר נעשו לו ( ללא.קשר לתלונה שלי כעת על החולשה) בדיקות דם כלליות ולא היה שם ממצא חריג מלבד האנמיה( נעשתה כימיה וספירה) . אני מתחילה לחשוש שמא מדובר במשהו חלילה רציני יותר ( בעיה במערכת החיסון, סרטן וכו). מה עלי לעשות? כמובן שאינה גם לרופא בקופה אך מנסיוני עם הפורום שלך אשמח לחוות דעתך האם נדרשות בדיקות מקיפות יותר ואילו תודה רבה ושבוע טוב

שלום, לא הייתי ישר קופץ למחלות קשות. אלה תופעות שכיחות בגיל הזה וניתן לאחר בירור שעשיתם בקופה לתת לו טיפול ברפואה טבעית להוספת חיזוק.

02/02/2020 | 14:48 | מאת: עדי

תודה- האם בירור של כימיה וספירת דם נחשב כמספק? כמו כן איך פונים לרפואה טבעית? רופא? קופת חולים?ישירות מול בית הטבע? תודה

מנהל פורום רפואת ילדים