חום במשך עשרה ימים לילד בן שלוש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/01/2020 | 19:34 | מאת: חן

מזה עשרה ימים שהילד שלי עם חום יש ימים שזה ממש כל פעם שנפוגה השפעת המשככי כאבים ויש ימים שנראה שיש שיפור ואז בשעות הערב שוב יש חום. היו ימים עם חום של 40 מעלות ובימים הראשונים ממש הפריע לו האור בעיניים ובין לו הזיות. במיון שללו דלקת קרום המוח ואמרו דלקת גרון חיידקית אבל במשטח גרון התגלה שאין כלום הבדיקות דם מראות ערכים לא רגילים של הדברים הבאים: AST(got) 61 144 ALKphosphatase 0.26 bilirubin total 0.06 bilirubin direct 3.5 wbs 1.2 neut נבדק גם EBV והכל יצא שלילי הוא לא משתעל, הגרון נראה טוב, עכשיו התפתחה גם דלקת אוזניים אז הוא לוקח אנטיביוטיקה, הראות נקיות מה זה יכול להיות ??? הרופא משפחה לא יודע ואני לחוצה מהעינין. יש ימים שנראה שהוא פתאום אוכל וחוזר לעצמו ואז שוב נפילה.

שלום, זה בהחלט יכולה להיות מחלה וירלית וצריך להתאזר בסבלנות עד שיחלים. לעיתים זה יכול להמשך ימים רבים ואכן זה יכול להיות מתסכל

מנהל פורום רפואת ילדים