ירידה בתאבון ובכמות האוכל בן שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/01/2020 | 20:15 | מאת: טליה

ד"ר שלום רב בני בן השלושה וחצי חודשים שוקל כ 6 קילו. בשבוע האחרון חלה ירידה בכמות התמל שאוכל. מ800-900 סס ביום לבין 600-750 ביום. האם זה בסדר? איך אדע שלא מדובר בדלקת גרון או זיהום פטרייתי כלשהו שיש לו שבגינו יש לו פחות תאבון. כמה אמור לאכול לפי הפרמטרים הנל של משקל וגיל. האם צריכה לקחת אותו להיבדק? יש לציין שאין לו חום ונראה רגוע. תודה מראש

שלום, אכן לפעמים הם מורידים את כמות האוכל. צריך לשלול אפשרות של רפלוקס שגורם להם לצרבת ולפחות רצון לאכול.

מנהל פורום רפואת ילדים